Meedoen

Deelnemer worden

Wil jij met ons komen sporten of zwemmen? Wil je meedoen met onze activiteiten met een gezellige, open en positieve sfeer? Of wil je een keer komen kijken of de HSSV wat voor jou is? Dan ben je altijd welkom! Stuur een e-mail naar samenverderhouten@gmail.com.

Locaties

Waar: Zwembad de Wetering, Hefbrug 3, Houten
Wanneer: Woensdag van 18:30 tot 19:30 en zaterdag van 11:00 tot 12:00

Waar: Gymzaal De Velduil, Eggeveld 2, Houten
Wanneer: Maandag van 19:45 tot 20:45

Contributie

Om de activiteiten te kunnen organiseren vragen we van de deelnemers een jaarlijkse bijdrage. Deze contributie wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. Voor 2024 gelden de volgende bedragen:

Basiskosten: € 30
Deelname zaalsport: € 50
Deelname zwemmen zaterdag: € 105
Deelname zwemmen woensdag: € 120

Aan de bovengenoemde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.

Vrijwilliger worden

Wil jij je inzetten voor onze stichting en bijdragen aan onze missie om sporten en bewegen voor iedereen met een beperking mogelijk te maken? Heb je affiniteit met de doelgroep en houd je van sporten en bewegen? Of vind je het leuk om op een andere manier aan de activiteiten van de HSSV bij te dragen? Meld je aan als vrijwilliger!

Alle activiteiten van de HSSV worden door een enthousiaste groep vrijwilligers georganiseerd. Een aantal vrijwilligers heeft zelf een zoon, dochter of een ander familielid met een beperking. Anderen hebben ervaring met deze doelgroep door hun opleiding of werk. Hoe divers de groep vrijwilligers ook is, ze beleven allemaal ontzettend veel plezier aan het organiseren van onze activiteiten.

Het is altijd mogelijk om een keer te komen kijken en te ervaren wat er gebeurt bij de HSSV. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur via: samenverderhouten@gmail.com.